Utstillingsåpning - PULS

 

Velkommen til PULS - høstens fotoutstilling hos Norsk Fotofagskole!

Etter tradisjon og i samarbeid med Trondheim Open Kunstbiennale, inviterer 2. klasse til skolens årlige fotoutstilling om kropp og identitet. Her vil man få mulighet til å oppleve ulike tolkninger av temaet gjennom flere forskjellige sjangere innenfor fotokunsten.

  • Dørene åpner fredag 2. november kl. 18:00, med åpningsfest og vernissage kl. 19:00 (18 års aldergrense).

  • Lørdag 3. og søndag 4. november, 12:00 - 16:00. Vi serverer kaffe!


Trondheim Open Kunstbiennale:
Under biennalen arrangeres utstillinger, workshops, kunstmarked, kritikersamtaler, kunstnersamtaler i aktuelle utstillinger og byens mange kunstnerinitierte prosjekter løftes fram. Trondheim Open 2018 arrangeres 26. oktober - 4. november. 
www.trondheimopen.org