Workshop med Stian Foss

_DSC4449_m35_stianfoss.jpg

Studentene har jobbet iherdig i ei uke med fotograf Stian Foss

Som tidligere student ved Fotofagskolen og New York School of visual Arts har veien videre bringt ham inn i samarbeid med anerkjente fotografer som Alasdair McLellan, Hedi Slimane og Craig McDean. Stian har en lang merittliste i moteverden da han jobber med internasjonale magasiner som L'Officiel og Jalouse. Etter å ha jobbet med base i Sveits og Paris er Stian nå tilbake i Norge, og med stor entusiasme viderebringes kunnskapen og erfaringene han har gjort seg. Uken ble avsluttet med Stians utstillingsåpning på fotogalleriet Modul 35. Det har vært en fin læring for studentene å høre om hva som kreves i større fotoproduksjoner og i det å levere på et internasjonalt nivå.

Nedenfor er et eksempel på studentenes arbeide.