Studiemiljø

Fotofagskolen ligger i Ilsvika i Trondheim. Tett på fjorden og en park med volleyballbane m.m Bysyklene rett utenfor skolen tar deg inn til sentrum på få minutter. Trondheim har blitt kåret Norges beste studentby, med tilbud tilrettelagt for en uforglemmelig studietid. Som student ved skolen blir du medlem av Sit - Studentsamskipnaden i Trondheim, og har tilgang til bl.a bolig, helsetilbud og treningssenter.

Vi hører ofte at skolen blir studentenes andre hjem, den er åpen til kl 23 og har det de trenger for å trives. Skolen har en egen studentforening som arrangerer fester, utstillinger, filmkvelder, analogklubb, ‘vaffeltorsdag’ m.m

Studentene på skolen samles om én felles interesse - foto. Det gjør samholdet ganske unikt. De blir gjerne enda bedre kjent på studieturer til f.eks Berlin og Marokko. Skolen har et tett samarbeid med fotofestivaler som Nordic Light og Trondheim Dokumentarfestival hvor studentene deltar og kan jobbe som frivillig. Foredragene og opplevelsene tilfører noe ekstra til undervisningen.