Prosjektkurs

_63A8275-Edit_s.jpg
_63A8275-Edit_s.jpg
sale

Prosjektkurs

6,320.00 7,900.00

Dette er kurset som lærer deg hele prosessen av portrettfotografering. Forprosess, workshop og etterbehandling av bilder som resulterer i et selvvalgt motiv på print. 

16/1 - 23/1 - 30/1 - 10/2 (lørdag) - 3/3 (lørdag) - 12/3 - 20/3 - 3/4 - 10/4 - 17/4. (18:00-21:00 alle kvelder og 10:00-13:00 lørdager)

Quantity:
Meld deg på kurs

Prosjektkurs er et lengre kurs innen temaet portrett. Her vil du som deltaker få en fullstendig gjennomgang av hvordan en jobber med portretter. Kurset tar kronologisk for seg forprosess/planlegging, gjennomføring og etterbehandling av et prosjekt. Det vil bli fotografering i studio med kunstig lys, utendørs med naturlig lys og i miljø. I etterbehandlingen vil det læres teknikker for å heve eget. bilderesultat og klargjøre filer til trykk. Hver kursdeltaker vil sitte igjen med et prosjekt med fler og varierende portretter, hvor det velges ett som printes. Teknikkene som læres kan enkelt benyttes på eget initiativ, og prosjektet er mulig å fylle ut ytterligere etter ønske ved endt kurs.

Kurset gjennomføres over ti ganger. I hovedsak gjennomføres kurset på tirsdager, fra 18:00 til 21:00. To av workshopdagene vil gjennomføres på lørdager mellom klokken 10:00-13:00. Se konkrete datoer/tidspunkt og innhold i timeplan.

Utstyr som behøves for kurset er:

- Mac/pc
- Kamera med manuelle innstillinger
- Optikk: normal, gjerne liten tele
- Reflektor (kan medbringes om en har)
- Lisens til Adobe Photoshop

Se datoer i kursplanen under!


Kursholdere

Karoline Pettersen er tidligere student og ansatt ved Norsk Fotofagskole. Tidligere har hun også jobbet i portrettstudio og som freelancer for avis. I dag jobber hun som fotograf og er daglig leder i firmaet Lykt, som driver med kommersiell foto og film. I hovedsak jobber hun med iscenesatte prosjekter, men har erfaring fra ulike typer sjangre innen fotografering. 

Geir Vidar Nubdal er utdannet fotograf med fagbrev, samt en toårig utdanning fra Norsk Fotofagskole. Han jobber i dag som fotograf og etterbehandler hos Lykt AS, og har tidligere jobbet som fotograf hos reklamebyrå.

Henrik Hagebakken gikk ut fra Norsk Fotofagskole i 2014. Nå jobber han som fotograf på fulltid i Lykt AS som produserer kommersiell foto og film. I tillegg driver han med egne prosjekter. Henrik har bakgrunn innen data, kommunikasjonsteknologi og som lærerassistent ved Norsk Fotofagskole. Han har mange års erfaring i Adobes programvarer.