Marokko - Marrakech

 Foto - Vegar Herstrøm
 Foto - Vegar Herstrøm
sold out

Marokko - Marrakech

6,900.00

Vi møtes for en spennende uke med foto workshop i Marokko. Ta kontakt med oss ved interesse for denne Workshopen. -Dato for Marokkotur 2017 kommer. 

 

Meld deg på kurs

Beskrivelse

Marrakech er byen som utfordrer alle dine sanser. Lukt, lyder, farger og former. Et yrende folkeliv med handel og pruting, men med mye varme og humor. Trenger du en pustepause trekker du inn i et rolig smug, i metallsouken, eller på vakre historiske plasser hvor dagliglivet utfolder seg i et tempo og langt på vei på samme vis som det har gjort i flere hundrede år.

Vi møtes for en spennende uke med foto workshop i Marrakech og avslutte uken med et par dager i vakre Essaouira ved kysten.

Nye datoer for kurs i 2017 kommer i løpet av våren, ta kontakt med oss ved interesse.
 

Den enkelte booker selv sine flybilletter.

Hotellpriser fra 300.- til 350.-  pr pers pr. døgn, hver enkelt gjør opp med hotellet.

( tillegg for enkeltrom). Hver enkelt kjøper den maten de ønsker under reisen.

Den enkelte booker selv sine flybilletter.

Kursledere: Fotografene Roar Øhlander og Trine Melhuus


Fotograf Roar Øhlander anerkjent portrett og reklamefotograf i Trondheim. Fast fotograf ved Trøndelag Teaters i mange år. Høsten 2015 åpnet han utstillingen "En spurv på en snor" på Trondheim Kunstforening med tilhørende bokslipp. Under Trondheim Dokumentarfestival holdt han foredrag om sin fotografiske historie som belyses i boken. Han har de siste 9 årene også hatt workshop med avgangsklassen på Fotofagskolen i Marrakech. Gjennom disse reisene er han blitt godt kjent i Medinan i Marrakech og folkelivet der. Han vil i tillegg ta oss med tii Essaouira , som er en en sjarmerende liten by ved kysten. Også kjent som modellen til Torbjørn Egners "Kardemomme by». 

Fotograf Trine Melhuus har portrettert tusenvis av trøndere de siste 30 årene. Hun er en av Norges mest premierte fotografer og to ganger kåret til Årets Fotograf i Norges Fotograf Forbund. Under Olavsfestdagene hadde hun separatutstillinger basert på et møte med ungdommer i Palestina og Trondheim. I øyeblikket jobber hun med et prosjekt sammen med kvinner fra Etiopia. Trine har lang erfaring i å holde kurs/workshops og underviser ved Norsk Fotofagskole.

Målsetning med kurset

Deltakerne vil bli undervist slik at hver enkelt skal heve seg som fotografer. Dette skal vi gjøre med en kombinasjon av forelesninger, praktisk arbeid og individuell veiledning under workshopen. Hver enkelt har mulighet til å definere sitt eget prosjekt, og dette er en workshop som vil passe for alle uansett fotokunnskaper og på ulike nivåer. Dette blir et reisende fotoeventyr i Marokko.

Innhold i kurset

  • Bildekomposisjon
  • Kreativ tenkning rundt eget fotoprosjekt
  • Miljøportretter
  • Reportasjefoto
  • Oppgaver
  • Evaluering, felles og individuel