Studietur til Marokko v.17

Tradisjonen tro reiser 2.års studentene til Marokko på studietur. Turen byr på mange inntrykk, og det fotografiske resultatet er imponerende. Men ikke minst sitter de igjen med fine minner fra turen.

Studentene lander i Marrakech, og bor i Medinaen i en av byens Riader, som er et marrokansk tradisjonelt hus med en indre hage. Marrakech er en travel by, og bevege seg i smale gater kan være utfordrende samt gi rom for spennende bilder. Studentene har på forhånd valgt hvilken sjanger de skal jobbe i (mote, kunst, lifestyle, reklame m.m) I år, som tidligere år, har mote-gruppen hatt med seg en modell de kan jobbe med. Etter et par dager, mens de fleste i klassen reiser videre til Essaouira, tar en liten gruppe turen til Atlasfjellene. I landsbyene i Atlasfjellene møter de Berberene, som tradisjonelt sett er nomader, de lever bl.a av å veve tepper.  Havnebyen Essaouira er kjent som en Hippie-by på 60/70-tallet og besøkt av bl.a Jimmie Hendrix.  Her er det óg mulig å surfe!